LOOSDUINEN

BLOCKJAM LOOSDUINEN 2023

Op zaterdag 8 juli gaan we los in Loosduinen! Geniet in het Bokkefortpark van het heerlijke zonnetje terwijl je kijkt en luistert naar opkomende talenten, een workshop volgt of jezelf in de watten legt in de beauty area. Er is een hoop te beleven, dus zorg dat je erbij bent!

 

Wil jij je favoriete cover spelen, je nieuwste choreo dansen of iets anders tofs op hét Blockjam podium laten zien?

Stuur ons een mailtje via info@aight.nu of een DM via onze Instagram @blockjamdenhaag en wie weet vervul jij wel een van onze laatste plekjes!

LOCATIE: LOOSDUINEN, BOKKEFORTPARK
DATUM: ZA 8 JULI 2023

 

OVER LOOSDUINEN

In het wijkpark zijn altijd veel jongeren aanwezig en ook tijdens de inloopavond in De Geest is er volle bezetting. Toch ervaren de inwoners van Nieuw Waldeck zo nu en dan overlast van de jongeren. Om de jongeren weer in een positief daglicht te zetten, organiseren ze het festival zelf. Ook willen we het beeld van de wijk bij de jongeren omzetten in positieve geluiden. Dit willen we bereiken door middel van de 'omdenktent'. Deze omdenktent laat zien wat je allemaal kan bereiken in je eigen wijk. Zo proberen we de weg naar de gemeente makkelijker vindbaar te maken en erachter te komen wat de jongeren nog missen in de wijk.