ESCAMP, SKATEBAAN ZUIDERPARK

Het is niet voor het eerst dat Blockjam neer strijkt in het Zuiderpark. Deze zeer populaire street sport spot is al jaren het decor voor allerlei activiteiten verzorgt door Stichting Aight; de skatebaan, halfpipe, graffitimuren en obstakels lenen zich perfect voor het organiseren van competities. Het uitgang punt van deze extra grote editie is dan ook, samen met de gebruikers van het park, de jongeren en de ondernemers uit de wijk een super mooi festival neer te zetten. Daarnaast proberen wij een verbinding te leggen tussen de jongeren en diverse ondernemers, om zo gezamenlijk in de toekomst meer activiteiten en evenementen in het Park op te zetten.  Blockjam is de perfecte etalage om te laten zien wat je allemaal in huis heb en te leren hoe je kan samenwerken met veel verschillende partijen. So let's jam!!

DATUM: 8 juli 2017
TIJD: 12:00 - 18:00
 

PROGRAMMA:

oa. Gratis: Skateboard competitie, Diverse DJS, Graffiti workshops, steppin clinics, Bmx competities, Breakdance Workshop, Beatbox clinics, Rap workshops, Opruim Estafette, CV training, Calisthenic lessen, Freerunning, graffiti demonstraties, Kids area, diverse dans en muziek optredens..... en nog veel meer...

 

De Uithof zal uitpakken met verschillende activiteiten en zal het team van stichting Responsible Young Drivers aanwezig met de crashtest. Avontuurlijke bezoekers kunnen plaats nemen in de simulator en ondervinden hoe het is om een crash mee te maken.

 

Heb jij een speciaal talent, een leuke dans-, muziek-, sport- of theater act? Wil je dit graag aan de wijk laten zien? 
Meld je dan snel aan via info@aight.nu en wie weet treed jij wel op tijdens BLOCKJAM.

 

Hulp nodig met je CV of solliciteren? Neem je CV mee en laat je adviseren bij de stand van stichting Building Better People en het Servicepunt werkgevers Den Haag

 

Voor de kleintjes: er wordt weer geschminkt!!

 

OVER ESCAMP

Stadsdeel Escamp is het grootste stadsdeel van Den Haag en kent veel groen en mooie parken, waarvan de grootste natuurlijk het Zuiderpark is. De plek waar alle culturen bij elkaar komen om te genieten van het prachtige Zuiderparktheater, de mooie sport velden, concerten en sportvoorzieningen. Helaas weet nog niet iedereen wat het Zuiderpark voor moois te bieden heeft op gebied van jongeren activiteiten en hier wil Blockjam verandering in brengen. Het koppelen van jongeren aan de ondernemers, het vormen van een klankbord, samen organiseren van leuke activiteiten en het gezamenlijk optrekken van de ondernemers is dan ook het doel van deze XL editie van Blockjam. En natuurlijk gaan we er weer een mooi feestje van maken voor jong en oud!