HOME » LOCATIES » ESCAMP
Online_flyer_BJ_Escamp_2016-1.jpg

ESCAMP, SKATEBAAN ZUIDERPARK

Het is niet voor het eerst dat Blockjam neer strijkt in het Zuiderpark. Deze zeer populaire street sport spot is al jaren het decor voor allerlei activiteiten verzorgt door Stichting Aight; de skatebaan, halfpipe, graffitimuren en obstakels lenen zich perfect voor het organiseren van competities. Het uitgang punt van deze extra grote editie is dan ook, samen met de gebruikers van het park, de jongeren en de ondernemers uit de wijk een super mooi festival neer te zetten. Daarnaast proberen wij een verbinding te leggen tussen de jongeren en diverse ondernemers, om zo gezamenlijk in de toekomst meer activiteiten en evenementen in het Park op te zetten.  Blockjam is de perfecte etalage om te laten zien wat je allemaal in huis heb en te leren hoe je kan samenwerken met veel verschillende partijen. So let's jam!!

DATUM: 11 SEPT 2016
TIJD: 12:00 - 18:00
 

PROGRAMMA:

oa. Gratis: Skateboard competitie, Diverse DJS, Graffiti workshops, steppin clinics, Bmx competities, Breakdance Workshop, Beatbox clinics, Rap workshops, Opruim Estafette, CV training, Calisthenic lessen, Freerunning, graffiti demonstraties, Kids area, diverse dans en muziek optredens..... en nog veel meer...

 

IMG_6499.jpg
street-art-1.jpg
LivePainting.jpg

OVER ESCAMP

Stadsdeel Escamp is het grootste stadsdeel van Den Haag en kent veel groen en mooie parken, waarvan de grootste natuurlijk het Zuiderpark is. De plek waar alle culturen bij elkaar komen om te genieten van het prachtige Zuiderparktheater, de mooie sport velden, concerten en sportvoorzieningen. Helaas weet nog niet iedereen wat het Zuiderpark voor moois te bieden heeft op gebied van jongeren activiteiten en hier wil Blockjam verandering in brengen. Het koppelen van jongeren aan de ondernemers, het vormen van een klankbord, samen organiseren van leuke activiteiten en het gezamenlijk optrekken van de ondernemers is dan ook het doel van deze XL editie van Blockjam. En natuurlijk gaan we er weer een mooi feestje van maken voor jong en oud!